ukenru
u-kiyevi-narodilasya-persha-u-2017-rotsi-triynya

У Києві народилася перша у 2017 році трійня

 • 22702 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У столиці жінка народила першу у 2017 році трійню. Кореспондент УНН відвідав багатодітну матір у Київському міському перинатальному центрі репродуктивної медицини та дізнався у лікарів про стан малечі.

За словами лікарів, пологи пройшли добре, діти народилися здоровими, що є доволі ріднісним явищем під час народження трійні.

"Одна трійня народжується на 20-30 тисяч пологів. При тому не всі трійні виношуються. Це не зовсім фізіологічна особливість. Двійні мають ускладнення, але менші, трійні - завжди у зоні ризику. Є ризик народження маловагових дітей, немовлят вадами розвитку чи якимось захворюваннями. Тому народження практично здорових дітей, як трапилося цього разу, вважається і фізіологічною, і медичною перемогою", - зазначив доктор медичних наук В'ячеслав Камінський.

Трійня була зачата природнім шляхом, без застосування ЕКО-технологій. Так, народилося двоє хлопчиків вагою 1460 г та 1490 г та дівчинка вагою 1520 г. Мама трійні повідомила, що уже дала імена малятам - Богдан, Данііл та Злата.

Наразі немовлята вважаються маловаговими і тому перебувають в інкубаторах під спостереженням медиків.

Нагадаємо, у грудні 2016 року у Києві народилася перша і єдина за минулий рік трійня.

Українські Національні Новини

Мультимедіа