u-kiyevi-na-yarmarkakh-timchasovo-zaboronili-prodazh-myasa-ribi-ta-molochnikh-produktiv

У Києві на ярмарках тимчасово заборонили продаж м'яса, риби та молочних продуктів

 • 1228821 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Києві на ярмарках із 4 до 31 липня тимчасово припинено торгівлю швидкопсувними продуктами. Ідеться, зокрема, про свіже м’ясо, ковбасні вироби, живу та свіжоморожену рибу, морепродукти й молочну продукцію. Про це УНН повідомляє з посиланням на оприлюднену у понеділок заяву КМДА.

Цитата

«Із 4 до 31 липня на столичних сільськогосподарських та сезонних ярмарках тимчасово припинять реалізацію харчових продуктів, що швидко псуються. Йдеться про свіже м’ясо, м’ясопродукти та ковбасні вироби, живу та свіжоморожену рибу, морепродукти, молоко і молочну продукцію, кондитерські вироби з кремом тощо», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Як повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА, таке рішення ухвалили під час наради щодо організації та проведення сезонних і сільськогосподарських ярмарків у столиці.

«Тимчасова заборона стосується ярмарків, організаторами яких є комунальні підприємства «Світоч» і «Київська спадщина», що підпорядковані Департаменту», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, під час проведення ярмарків організатори повинні допускати до реалізації продукцію лише після проведення ветеринарно-санітарної експертизи та за наявності відповідних документів про її проходження.

Доповнення

У червні начальник Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан повідомляв, що у Києві через підрив росіянами Каховської ГЕС, який призвів до мору риби на Дніпропетровщині та Миколаївщині, посилився акцент на перевірці риби та м’яса.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині повертають електрику, воду і газ - ОВА

     • 866178 переглядiв