u-kiyevi-na-yarmarkakh-dozvolili-torguvati-myasom-riboyu-ta-molochnimi-produktami

У Києві на ярмарках дозволили торгувати м'ясом, рибою та молочними продуктами

 • 664779 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. У Києві на ярмарках відновлено торгівлю швидкопсувними продуктами. Ідеться, зокрема, про свіже м’ясо, ковбасні вироби, живу та свіжоморожену рибу, морепродукти й молочну продукцію. Пише УНН з посиланням на КМДА.

Цитата

"У Департаменті промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу КМДА проведено нараду за участю керівників комунальних підприємств «Світоч» м. Києва та «Київська спадщина» та прийнято рішення протокол від 31 липня 2023 року № 62 про відновлення з 08 серпня 2023 року реалізації на сезонних та сільськогосподарських ярмарках продуктів харчування, а саме: свіжого м’яса, м’ясопродуктів, ковбасних виробів, молока, молочної продукції, кондитерських виробів, живої та свіжомороженої риби, морепродуктів за умови дотримання законодавства України про харчові продукти та температурного режиму", - повідомили в столичній адміністрації. 

На керівників комунальних підприємств – організаторів ярмаркових заходів покладено відповідальність щодо забезпечення належної організації ярмаркових заходів та дотримання вимог законодавства України про харчові продукти, а також захист прав споживачів, порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів і державних санітарних правил та норм тощо.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, продавати свіже м’ясо, м’ясопродукти, ковбасні вироби, живу та свіжоморожену рибу, морепродукти, молоко, молочну продукцію, кондитерські вироби з кремом та інші продукти, що швидко псуються на столичних ярмарках було заборонено з 4 до 31 липня. Це було пов’язано з підривом Каховської ГЕС і ускладненням санітарної і епідеміологічної ситуації в літній сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через спеку у Києві запроваджені обмеження на в՚їзд вантажного транспорту

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У російській Якутії спалахнуло майже 100 пожеж у 13 районах

     • 269646 переглядiв