ukenru
u-kiyevi-inozemtsi-obikrali-avtomobil

У Києві іноземці обікрали автомобіль

 • 9894 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. В Києві біля торгівельного центру на вулиці Харківське шосе іноземці обіклали автомобіль киянина. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Києва.

"(У Києві – ред.) на парковці біля торгового центру на вулиці Харківське шосе обікрали (чоловіка –ред). (Іноземці – ред.) забрали з сидіння сумку, яка знаходилась у салоні автівки, поки він її ремонтував. З викраденим незнайомцем сіли в іномарку з іноземною реєстрацією та поїхали", - йдеться в повідомленні.

Проте оперативники виявили автомобіль правопорушників на бульварі Верховної Ради. Намагаючись втекти, спільники створили на дорозі аварійну ситуацію, але були затримані.
Правоохоронці встановили особи фігурантів злочину, це – громадяни іншої держави віком 30-35 років. Один із чоловіків перебуває під слідством за вчинення майнового злочину на території столиці, - зазначається в повідомленні.

В результаті у правопорушників вилучили речові докази – гроші та документи, які належать потерпілому. Також поліцейські встановили, що крадіжку іноземці скоїли за відпрацьованою схемою: обрали автівку, пошкодили колесо та чекали, поки власник розпочне її ремонт. Як тільки водій залишив без уваги дверцята, зловмисники проникли в салон і забрали сумку.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі. З правопорушниками спілкуються слідчі, які перевіряють їх покази та інформацію щодо їх причетності до інших злочинів, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у столиці невідомі обікрали помешкання французького дипломата.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП