ukenru
u-kiyevi-cholovik-zhorstoko-pobiv-sobaku-u-pidyizdi-budinku-i-vikinuv-na-vulitsyu

У Києві чоловік жорстоко побив собаку у під’їзді будинку і викинув на вулицю

 • 23390 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. У Шевченківському районі столиці затримали чоловіка, який спершу взяв собі тварину з вулиці, а через кілька тижнів побив собаку у під’їзді будинку і викинув. Поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції міста Києва.

"До київської поліції звернувся місцевий житель із заявою про побиття безпритульного собаки у під’їзду будинку. Аби встановити усі обставини правопорушення, оперативний черговий направив на місце події слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що невідомий взяв тварину з вулиці декілька тижнів тому. Перед прогулянкою чоловік побив собаку, а далі й зовсім викинув на вулицю. Правопорушником виявився киянин 1987 року народження.

"За даним фактом відділом дізнання Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) ККУ. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до 3 років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові власниця кошеняти повідомила правоохоронців, що у її тварину вистрілили з пневматичної зброї.

Як повідомлялося раніше в УНН, суд виправдав догхантера Святогора.

Українські Національні Новини

Суспільство