ukenru
u-kiyevi-14-zhovtnya-vidbudetsya-marsh-upa

У Києві 14 жовтня відбудеться Марш УПА

 • 31412 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. У Києві 14 жовтня з нагоди Дня захисника України відбудеться "Марш УПА 2020". Серед вимог - необхідність зняти обмеження з українських військовослужбовців щодо відкриття вогню у відповідь на ворожі обстріли. Про це повідомляє УНН із посиланням на офіційну сторінку маршу у Facebook.

"У середу, 14 жовтня, з нагоди Дня захисника України у Києві відбудеться "Марш УПА 2020", організаторами якого є "Національний Корпус", "Свобода" і Правий Сектор", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Марш розпочнеться о 14:00 з мітингу в парку Шевченка та пройде центральними вулицями Києва через бульвар Шевченка, Хрещатик, Майдан Незалежності, алею Героїв Небесної Сотні та завершиться на Банковій.

"Ми виходимо на "Марш УПА 2020", аби показати: українці обрали свій шлях – незалежної, суверенної, сильної та самостійної держави. Всі, хто стоять на цьому шляху – наші вороги", – написав представник Нацкорпусу.

На Банковій учасники заходу оголосять вимоги до влади, серед яких необхідність зняти обмеження з українських військовослужбовців щодо відкриття вогню у відповідь на ворожі обстріли.

Нагадаємо, Марш слави УПА відбувається на свято Покрови Пресвятої Богородиці з 2005 року. Минулого року кілька тисяч націоналістів пройшли урочистим маршем у центрі Києва.

Українські Національні Новини

Політика