ukenru
u-kitayi-poprosili-vidmovitisya-vid-vesil-v-dzerkalnu-datu-02022020-cherez-koronavirus

У Китаї попросили відмовитися від весіль в дзеркальну дату 02022020 через коронавірус

 • 27510 переглядiв

КИЇВ. 2 лютий. УНН. Китайська влада попросила пари відкласти весільні церемонії, намічені на 2 лютого і скоротити похорон, щоб запобігти поширенню інфекції коронавірусу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Mail Online.

2 лютого вважається в Китаї щасливим датою для весільних церемоній в цьому році, тому що послідовність цифр "02022020" є паліндромом, тобто дзеркальним числом.

Там, де була оголошена дата реєстрації шлюбу на 2 лютого цього року, ми рекомендуємо вам скасувати його і пояснити ситуацію іншим", - йдеться в заяві міністерства з цивільних справ.

Раніше Пекін, Шанхай і інші міста вирішили запропонувати послуги з реєстрації шлюбів в цю дату, незважаючи на те, що вона випадає на неділю, коли офіси зазвичай закриті.

Міністерство заявило, що тимчасово припинить надавати послуги з консультування з питань шлюбу і просило громадськість не проводити весільні банкети.

Воно також заявило, що похорони повинні проводитися "просто і швидко, щоб уникнути скупчення людей", а тіла будь-яких жертв коронавірусу повинні бути піддані кремації якомога швидше.

Персонал, який відповідає за проведення похорону, повинен носити захисний одяг і проводити перевірки температури, щоб уникнути ризику зараження, йдеться в заяві.

Нагадаємо, у Китаї кількість померлих від коронавірусу збільшилася до 304 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу