ukenru
u-kholodilniku-chinovnika-sudovoyi-administratsiyi-znayshli-khabar

У холодильнику чиновника судової адміністрації знайшли хабар

 • 14834 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області затримали на хабарі. Неправомірна вигода зберігалася у холодильнику. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

Так, правоохоронці у ході здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України в порядку ст. 208 КПК України під час одержання неправомірної вигоди затримано заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області.

"14 січня 2019 року зазначену особу викрито в своєму службовому кабінеті під час одержання останньої частини неправомірної вигоди у розмірі 100 тисяч грн. Загалом він вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 248 тисяч грн від керівника одного з підприємств за безперешкодне підписання актів виконаних робіт, а також перерахування коштів на рахунок підприємства за вже виконані роботи", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хабарі затримано адвоката депутата

Як видно на фото з місця затримання, опублікованих ГПУ, гроші були заховані у холодильник.

"На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває", – зазначили у ГПУ.

Зазначимо, що на сайті Територіального управління Державної судової адміністрації України у Полтавській області зазначено, що посаду заступника начальника управління обіймає Віталій Федько.

Нагадаємо, затриманий на одержанні частини неправомірної вигоди прикордонник намагався з’їсти хабар.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП