ukenru
u-khersoni-poshirili-informatsiyu-pro-samopidpal-cholovika-politsiya-shukaye-svidkiv

У Херсоні поширили інформацію про самопідпал чоловіка: поліція шукає свідків

 • 10124 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Поліція шукає свідків факту самопідпалу невідомим чоловіком біля будівлі обласного управління Держгеокадастру у Херсоні. Правоохоронці обдзвонили всі лікарні, опитали працівників відомства, але ніхто не бачив акту самоспалення. Про це повідомили у пресслужбі поліції Херсонської області, передає УНН.

"Поліція продовжує проводити комплекс слідчих дій для перевірки інформації щодо спроби самоспалення невідомим чоловіком біля будівлі обласного управління Держгеокадастру", - вказали у поліції, додавши, що інформацію про це оприлюднило одне з херсонських інтернет-видань.

При цьому зазначається, що досі будь-яких заяв від потерпілого або інших осіб щодо цього факту до поліції не надходило.

"З метою перевірки вказаної інформації правоохоронці обдзвонили всі лікарні, але туди не звертався чоловік з термічними опіками. Також поліцейські опитали працівників управління Держгеокадастру, однак, ніхто з них не бачив акту самоспалення невідомим чоловіком та не володіє інформацією про цю подію", - сказано у повідомленні.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.120 "Доведення до самогубства" Кримінального кодексу України. В межах провадження, як зазначаєтьсі, поліція продовжує проводити слідчі дії для встановлення особи цього чоловіка, свідків акту самоспалення та інших обставин інциденту.

Нагадаємо, у жовтні військовий підпалив себе на Майдані Незалежності в Києві. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП