ukenru
u-kharkovi-zatrimali-molodikiv-z-metadonom-na-270-tis-griven

У Харкові затримали молодиків з метадоном на 270 тис. гривень

 • 10985 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Працівники Управління протидії наркозлочинності затримали 23 та 31-річних громадян 1 вересня в ході проведення загальнодержавної операції "Мак" з метадоном на близько 270 тисяч гривень за цінами чорного ринку. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУНП Харківської області.

Зі слів чоловіків стало відомо, що вказані наркотики вони отримали від невстановлених на даний час осіб та збували його шляхом розкладання "закладок". Зараз поліцейські проводять необхідні слідчо-розшукові заходи, спрямовані на встановлення інших осіб, причетних до вказаної злочинної діяльності, а також каналу надходження наркотиків.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання відносно них міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, велику кількість таблеток наркотичної дії виявили у червні в пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" спільно зі співробітниками ДФС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП