ukenru
u-kharkovi-sbu-vikrila-boyovika-teroristichnoyi-organizatsiyi-lnr

У Харкові СБУ викрила бойовика терористичної організації "ЛНР"

 • 7358 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Контррозвідники Служби безпеки України викрили у Харкові бойовика терористичної організації "ЛНР". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу СБ України.

"Оперативники спецслужби встановили, що мешканець обласного центру у жовтні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи в складі так званої "Добровольной народной дружины МВД ЛНР "Ночные волки" він виконував завдання терористів з бойової охорони та обслуговування важкої броньованої техніки і артилерії", - йдеться у повідомленні.

За даними спецслужби, зловмисник також супроводжував транспортні засоби бойовиків, що перевозили тимчасово окупованою територією Луганської та Донецької областей незаконні вантажі, зокрема контрабандні товари.

Слідчими Управління СБУ в Харківській області стосовно фігуранта справи розпочато кримінальне провадження за ст. 260 КК України (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань). Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, у Вінниці засудили інформатора бойовиків "ДНР". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП