ukenru
u-kharkovi-pid-chas-rozminuvannya-zaginulo-troye-ryatuvalnikiv-chetvero-poraneni-golova-ova

У Харкові під час розмінування загинуло троє рятувальників, четверо поранені – голова ОДА

 • 100306 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Минулої доби внаслідок розмінування снарядів у Харкові загинуло троє працівників ДСНС, ще четверо дістали поранення та перебувають у лікарні. Про це у своєму відеозверненні повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

“На жаль, вчора троє працівників ДСНС при розмінуванні загинули, чотири отримали поранення, та знаходяться у лікарні. Це говорить про те, що ворог зрозумів, що підступитися до міста Харкова він не зможе. Наші ЗСУ тримають свої позиції, та по деяких напрямках рухаються вперед. Ворог продовжує тероризувати наше цивільне населення, та завдає таких ганебних обстрілів”, – зазначив Синєгубов.

Деталі

За словами голови ОДА, внаслідок ворожих обстрілів, постраждала Олексіївка, Північна Салтівка, райони центра міста Харкова.

Загалом за добу внаслідок обстрілів росіян поранені 31 особа, з них - 4 дітей. Загинули - 3 цивільних.

“Звертаюся до жителів Харкова: без нагальної потреби не перебувайте на вулицях. Так само, зважаючи на прийдешні свята, прошу із розумінням поставитися до рішень про обмеження перебування людей в одному місці. Це все для нашої з вами безпеки”, – наголосив Синєгубов.

Додамо

Як інформував УНН, у Харківській області за останню добу сталося 11 пожеж, спричинених ворожими обстрілами, в одній із них загинуло двоє людей та постраждало ще 18 осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП