ukenru
u-kharkovi-nevidomiy-nasmert-zbiv-pishokhoda-i-vtik

У Харкові невідомий насмерть збив пішохода і втік

 • 11204 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. У Харкові невідомий на пішохідному переході насмерть збив 17-річного хлопця і зник з місця злочину. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко, передає УНН.

За його словами, 16 січня о 15:20 на вулиці Салтівське Шосе, навпроти 8-го хлібозаводу невідомий на автомобілі Toyota Camrу виїхав на зустрічну смугу і насмерть збив пішохода на пішохідному переході.

"Патрульна поліція знайшла автомобіль в декількох сотнях метрах від місця трагедії у дворах. Особа, яка вчинила цей злочин, залишила машину і зникла з місця злочину", - повідомив А.Геращенко.

Він попросив усіх, хто може знати, хто був за кермом автомобіля Toyota Camry, держномер АХ 5050 АТ, допомогти поліції і повідомити, зателефонувавши на номер "102".

Нагадаємо, вчора на Набережному шосе в Києві водій автомобіля Toyota Camry не впорався з керуванням, і на повній швидкості в'їхав в опору моста Метро. Від отриманих травм пасажирка померла на місці, водій доставлений в реанімацію у тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП