ukenru
u-kharkovi-cholovik-vbiv-druzhinu-ta-donku-politsiya

У Харкові чоловік вбив дружину та доньку - поліція

 • 11021 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. У Харкові чоловік вбив дружину та доньку, після чого скоїв самогубство. Про це повідомили в прес-службі національної поліції в Харківської області, передає УНН.

Як йдеться в поівдомленні прес-служби, що сьогодні об 11:00 в чергову частину Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир будинку виявлені задушеними 30-річна жінка та її 4-річна дочка.

Відзначається, що тіла своїх рідних знайшов батько загиблої, який занепокоївся, що дочка не відповідає на телефонні дзвінки.

Правоохоронці повідомили, що в ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими було встановлено особу людини, яка імовірно вчинила даний злочин.

Також в правоохоронних органах УНН повідомили, що вбивця скоїв самогубство в іншому районі міста. Ним виявився 27-річний чоловік загиблої і батько дитини.

Факт події був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В даний час правоохоронці проводять необхідні заходи для встановлення всіх обставин, що призвели до смерті сім'ї. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв УННу центрі Києва по вул. Антоновича розстріляли автомобіль: водій помер на місці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП