u-kharkovi-cherez-zsuv-gruntu-zahynuly-dvoie-hazovykiv

У Харкові через зсув ґрунту загинули двоє газовиків

 • 32252 переглядiв

Двоє робітників загинули внаслідок зсуву ґрунту під час аварійних ремонтних робіт на газопроводі в Харкові, незважаючи на зусилля рятувальників, які намагалися їх врятувати.

У понеділок, 4 грудня, під час проведення аварійних робіт працівниками газової служби на підземному газопроводі у Харкові стався зсув ґрунту, внаслідок чого загинули двоє працівників. Про смерть 42- та 48-річного чоловіків повідомили в регіональному управлінні рятувальників, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що двоє працівників газової служби опинилися під шаром землі внаслідок зсуву ґрунту під час аварійних робіт у Харкові.

4 грудня о 18:26 надійшло повідомлення, що під час проведення аварійних робіт працівниками газової служби на підземному газопроводі стався зсув ґрунту. Під шаром землі опинились двоє чоловіків 1981 та 1975 р.н. Подія сталася на вул. Шевченка міста Харкова

йдеться у повідомленні.

Рятувальники намагались швидко відкопати чоловіків, але після того, як дістали їх з-під землі, ті були без ознак життя, зазначили в ДСНС. Правоохоронці встановлюють усі обставини трагічного випадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДСНС впроваджує додаток для надання екстреної допомоги людям з вадами слуху

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові через зсув ґрунту загинули двоє газовиків

     • 32252 переглядiв

    На ековідновлення України піде не менше 20 років - Стрілець

     • 37162 переглядiв