ukenru
u-kharkovi-agitatori-posperechalisya-cherez-mistse-dlya-nametu

У Харкові агітатори посперечалися через місце для намету

 • 9653 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Між агітаторами двох різних політичних партій у Харкові стався словесний конфлікт через місце для агітаційної палатки зі столом. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Представники учасників виборчих перегонів з’ясовували стосунки з приводу розміщення агітаційного обладнання на вул. Валентинівській у Московському районі міста Харкова. У поліції додали, що поширена у соціальних мережах інформація про застосування ножа не відповідає дійсності.

Інцидент стався 15 жовтня о 8:40. До поліції звернулася жінка і повідомила, що невідома особа заважає їй проводити агітаційну роботу. На виклик прибув екіпаж патрульної поліції, який прийняв заяву від 63-річної агітаторки. "Заявниця повідомила, що у неї стався словесний конфлікт з агітатором від іншої політичної сили стосовно місця, на якому був розміщений її стіл з агітаційною літературою. Чоловік пересунув цей стіл, зібрав намет і пішов з місця події до приїзду поліції. Крім того, жінка указала, що чоловік зачепив її фрагментом конструкції, але до лікарні вона не зверталася. Також вона заявила, що ножа в руках невідомого чоловіка не було", - роз'яснили інцидент у поліції.

Інформацію про подію внесено до єдиного обліку Московського відділу поліції. Триває перевірка.

Нагадаємо, у Маріуполі порізали агітаційну палатку.

Українські Національні Новини

Політика