ukenru
u-khabarovsku-znovu-proyshov-miting-na-pidtrimku-furgala-i-za-vidstavku-putina

У Хабаровську знову пройшов мітинг на підтримку Фургала і за відставку Путіна

 • 17847 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. У Хабаровську пройшов мітинг на підтримку колишнього губернатора краю Сергія Фургала і проти президента Росії Володимира Путіна, про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Свобода.

"Жителі Хабаровська вийшли в неділю, 11 жовтня, на черговий мітинг на підтримку колишнього губернатора Сергія Фургала", - пише видання.

Повідомляється, що мітинг пройшов мирно.

"Один поліцейський, який стояв біля входу в будівлю уряду, підійшов до протестувальників і сказав їм, що вони порушують правила проведення публічних заходів. У разі непокори - пригрозив застосуванням сили. Присутні городяни стали скандувати: "Ганьба!", - додає видання.

Відзначається, що пізніше з'явилися виступаючі з мегафонами, вони критикували президента Росії Володимира Путіна, вимагали його відставки.

"Вони в тому числі говорили про президента Володимира Путіна - що він "розвалив країну", "продав тайгу", "а в телевізорі все розповідають навпаки". Учасники скандували: "Путіна у відставку!". Виступаючі нагадали, що їм скасували регіональні надбавки, і висловили обурення тим, що уряд Росії допомагає не росіянам, а іншим державам", - підсумовує видання.

Нагадаємо, в суботу, 10 жовтня поліція в російському Хабаровську затримала три десятки людей на акції на підтримку арештованого колишнього губернатора краю Сергія Фургала.

Українські Національні Новини

Новини Світу