ukenru
u-keit-middlton-diahnostuvaly-rak-pryntsesa-uelska-perebuvaie-na-rannikh-stadiiakh-likuvannia

У Кейт Міддлтон діагностували рак. Принцеса Уельська перебуває на ранніх стадіях лікування

 • 43477 переглядiв

Кетрін, принцеса Уельська, оголосила, що у неї діагностували рак і вона проходить профілактичну хіміотерапію на ранніх стадіях після того, як нещодавня операція на черевній порожнині виявила хворобу.

У п'ятницю Кетрін, принцеса Уельська, повідомила, що у неї діагностували рак і вона перебуває на "ранніх стадіях" лікування, передає УНН із посиланням на CNN.

Деталі

У відеозверненні принцеса сказала, що для неї ця новина стала "великим шоком". Пухлина у принцеси була виявлена ​​під час тестів, зроблених після операції у черевній порожнині, перенесеній нею у січні. Тип пухлини не розкривається. Хіміотерапію Кейт розпочала наприкінці лютого.

"У січні я перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в Лондоні, і тоді вважалося, що мій стан не раковий", — сказала 42-річна Кетрін, яка одружена зі спадкоємцем британського престолу принцом Вільямом.

"Операція пройшла успішно. Проте аналізи після операції виявили рак. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранніх стадіях цього лікування".

Кейт продовжила, що її діагноз був "великим шоком" і що "Ми з Вільямом робили все можливе, щоб обробити та вирішити це приватно заради нашої молодої сім’ї".

Принцеса додала: "Як ви можете собі уявити, це зайняло час. Мені знадобився час, щоб відновитися після серйозної операції, щоб почати лікування. Але, що найважливіше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм це зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре".

Кейт сказала дітям, що "добре почувається, і щодня стає сильнішою, зосереджуючись на речах, які допоможуть вилікуватися".

Вона похвалила принца Вільяма за те, що він був поруч із нею як "велике джерело розради та заспокоєння", а також за підтримку, яку вона отримала від громадськості.

"Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що нам, як сім’ї, зараз потрібен час, простір і приватність, поки я завершу своє лікування. Моя робота завжди приносила мені глибоке почуття радості, і я з нетерпінням чекаю повернення, коли зможу, але зараз я повинна зосередитися на повному одужанні", – сказала принцеса.

Вона закінчила своє сердечне послання словами, що також пам’ятає про "всіх тих, хто постраждав від раку".

"Для всіх, хто зіткнувся з цією хворобою, будь ласка, не втрачайте віри чи надії. Ви не самотні", – підсумувала Кейт.

Додамо

Видання зауважує, що ця заява є нищівним ударом для британської монархії, оскільки король Чарльз III зараз проходить лікування також від раку, про що Букінгемський палац оголосив на початку лютого.

Новини про стан здоров’я принцеси надійшли після того, як 16 січня Кейт успішно перенесла операцію на черевній порожнині. Після операції вона залишалася в лондонській лікарні протягом 13 днів і, за порадою лікаря, відтоді була усунена від громадських обов’язків під час одужання.

Кейт була помічена на публіці вперше після її операції, відвідуючи фермерський магазин зі своїм чоловіком принцом Вільямом минулих вихідних.

Антоніна Туманова

Здоров'я