ukenru
u-kazakhstani-zrosla-kilkist-zagiblikh-zapusku-raketi-z-baykonura

У Казахстані зросла кількість загиблих запуску ракети з Байконура

 • 12364 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Казахстані помер другий чоловік, який отримав опіки під час пожежі, що виникла після падіння ступеня ракети-носія "Союз-2.1а" з космодрому Байконур 14 червня, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборонної й аерокосмічної промисловості Казахстану.

"Громадянин РК В'ячеслав Тиц, 1968 року народження, 14 червня ц.р. був госпіталізований в травматологічне відділення центральної лікарні міста Жезказган з термічними опіками 2-3 ступеня, 15 червня він був доставлений службою санітарної авіації в м Караганду і поміщений в центр ортопедії та травматології ім. Х.Макажанова. Незважаючи на всі зусилля медичних фахівців врятувати В'ячеслава Тица не вдалося", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що за інформацією Центру ортопедії і травматології ім. у пацієнта В.Тиц площа опіків становила 40%, були глибокі термічні травми, ураження м'язів. Потерпілий казахстанец перебував під впливом знеболюючих препаратів.

Крім того повідомляється, що в даний час сім'ї раніше загиблого працівника АТ "ВПК" НВО машинобудування "Хатюшин Ю.А. вже виплачено перші страхову допомогу.

Нагадаємо, Росія взяла в Казахстані в оренду до 2050 року місто Байконур і однойменний космодром - перший (побудований в 1955 році) і найбільший в світі.

Українські Національні Новини

Новини Світу