ukenru
u-kazakhstani-v-dtp-z-pasazhirskim-avtobusom-zaginuli-11-lyudey

У Казахстані у ДТП з пасажирським автобусом загинули 11 людей

 • 7752 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. У Казахстані у дорожньо-транспортній пригоді за пасажирським автобусом загинули 11 осіб. Про це повідомляє УНН з посиланням на Tengrinews.kz.

"Вранці 20 квітня близько 5:00 в Кордайському районі Жамбильської області на 181 кілометрі автодороги Алмати-Ташкент сталося зіткнення машини марки Toyota з вантажним автомобілем. Пасажирський автобус, який слідував трасою, уникаючи зіткнення з вищевказаними автотранспортними засобами, здійснив перекидання", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у результаті ДТП на місці загинули 8 осіб, 32 людини були доставлені в медичні установи, де від отриманих травм померли ще три людини.

Зазначається, що до аварійно-рятувальних робіт були залучені 50 осіб і 15 одиниць техніки оперативно-рятувальних служб, медицини катастроф і поліції області, а також вертолітна техніка "Казавіаспас" комітету з НС МВС Республіки Казахстан (РК).

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування, створено слідчо-оперативну групу з числа співробітників МВС і департаменту поліції області.

Нагадаємо, у Пакистані вантажівка зіткнулася з автобусом, в результаті чого загинули 11 людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу