ukenru
u-karpatakh-vidshukali-dvokh-chekhiv-yaki-zablukali-u-gorakh

У Карпатах відшукали двох чехів, які заблукали у горах

 • 11707 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У Великоберезнянському районі Закарпатської області сьогодні вночі рятувальники відшукали двох громадян Чехії, які заблукали у горах. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Закарпатській області, передає УНН.

"Вчора, 3 вересня о 23:24 до рятувальників надійшло повідомлення, що під час проходження туристичного веломаршруту в лісовому масиві в районі с. Сіль Великоберезнянського району заблукало двоє громадян Чеської Республіки, мешканці мм. Брно та Попіце обидва 1970 року народження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено трьох рятувальників Ужгородського пошуково-рятувального відділення та одну одиницю техніки. О 3:40 4 вересня рятувальники відшукали чеських громадян у лісовому масиві. Медичної допомоги вони не потребували. Далі працівники ДСНС супроводили їх до населеного пункту, звідки вони продовжили свій шлях самостійно.

У прес-службі зазначили, що з початку року Закарпатські фахівці гірської пошуково-рятувальної частини здійснили 151 виїзд на проведення аварійно-рятувальних та пошукових робіт, у ході яких врятовано 235 людей, з них 79 громадянам було надано кваліфіковану домедичну допомогу.

Нагадаємо, 6 серпня, о 22:32 до ГУ ДСНС у Львівській області надійшло повідомлення про те, що на горі “Лопата” (Сколівський район) заблукала група туристів з 9 чоловік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП