ukenru
u-karpatakh-travmuvalasya-turistka

У Карпатах травмувалася туристка

 • 8261 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. На Сокільському хребті в українських Карпатах травмувала ногу туристка. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Повідомлення про те, що туристка, 1974 р.н., жителька міста Чернівці, травмувалася поблизу села Тюдів, рятувальники отримали 7 липня о 8:24. За даними управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, у неї, ймовірно, був перелом.

О 9:38 до неї виїхали рятувальники. О 13:50 рятувальники на ношах знесли потерпілу та передали працівникам бригади швидкої медичної допомоги.

Того ж дня, о 17:30 рятувальники виїжджали на полонину Смотрич, поблизу села Дземброня, де відчув погіршення самопочуття житель міста Борщів Тернопільської області, 1991 р.н. Чоловік хворіє на серцево-судинні захворювання, уточнили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Станом на 18:30 рятувальники на оперативному автомобілі звезли потерпілого з полонини та передали працівникам бригади швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, троє дітей через паводок застрягли на острівці посеред річки на Прикарпатті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП