ukenru
u-kanadi-viyavili-11-y-vipadok-zarazhennya-koronavirusom

У Канаді виявили 11-й випадок зараження коронавірусом

 • 12460 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Сьомий мешканець провінції Британська Колумбія заразився коронавірусом, що стало вже одинадцятим випадком поширення пневмонії нового типу в Канаді. Про це в понеділок повідомила представник МОЗ провінції Бонні Хенрі в ефірі каналу CBC, передає УНН.

"Ми виявили новий випадок зараження коронавірусом", - сказала Хенрі.

За її словами, хворим є чоловік, який проживає в одному будинку з жінкою, якій раніше було поставлено відповідний діагноз. Обидва хворих знаходяться в ізоляції в своєму будинку. Поки стан їх здоров'я не викликає побоювань у медиків.

Раніше чотири випадки зараження коронавірусом були зафіксовані в провінції Онтаріо. За даними на 21 лютого, три людини змогли вилікуватися. Ще шість випадків зараження коронавірусом були виявлені у провінції Британська Колумбія, один з хворих вже повністю здоровий. П'ятеро перед приїздом до Канади відвідували Китай, а одна жінка повернулася з Ірану, і саме від неї заразилася людина, про яку повідомила Хенрі.

В Україні не зафіксували жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусу COVID-19 станом на 24 лютого, повідомило Міністерство охорони здоров’я.

Водночас коронавірус зареєстрували в Китаї та ще 29 країнах світу.

Попри пройдений пік поширення вірусу у Китаї генеральний директор ВООЗ Брюс Ейлвард заявив, що небезпека повторного спалаху хвороби в КНР як і раніше не усунена і найбільш ризикованим на поточному етапі слід вважати самозаспокоєння і впевненість в тому, що пневмонія переможена.

Українські Національні Новини

Новини Світу