ukenru
u-kamyantsi-dniprovskiy-spetsnazivtsi-gur-znischili-byuleteni-dlya-referendumu-ta-bazu-fsb

У Кам’янці-Дніпровській спецпризначенці ГУР знищили бюлетені для "референдуму" та базу фсб

 • 156710 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. У тимчасово захопленому місті Кам'янка-Дніпровська Запорізької області спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України знищили склад бюлетенів для псевдореферендуму та базу фсб. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram ГУР МОУ.

Цитата

"Бійці спецназу ГУР МО провели спецоперацію у тимчасово окупованій Кам’янці-Дніпровській (Василівський район Запорізької області). В результаті знищено та суттєво пошкоджено низку об’єктів, які окупанти використовували в якості місць базування", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, у кількох приміщеннях тривають пожежі, які окупанти не можуть загасити протягом тривалого часу. Зокрема, горить управління Державної казначейської служби.

Окрім того, знищено місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. ГУР повідомило, що склад було підірвано вибухом зсередини приміщення.

Також розбито місце базування підрозділу російського фсб, який охороняв склад бюлетенів. Точну кількість вбитих та поранених уточнюють. Вцілілих та поранених евакуюють у напрямку окупованого Криму.

Окупанти ввели жорстку комендантську годину з 7.00. Над містом помічено військові гелікоптери.

Внаслідок проведення спецоперації цивільне населення не постраждало, зазначило ГУР.

Нагадаємо

З початку повномасштабного вторгнення росії Збройні сили України знищили вже приблизно 49 800 окупантів.

Українські Національні Новини

Війна