ukenru
u-kaliforniyi-pozhezha-nakrila-misto-lyudey-evakuyovuyut

У Каліфорнії пожежа накрила місто: людей евакуйовують

 • 20284 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Каліфорнійське місто Грінвіль накрила пожежа, яка отримала назву “Діксі”. В пожежі загалом вигоріло 278 227 гектарів, інформує УНН зпосиланням на KXTV.

Деталі

Жителям Грінвіля наказали евакуюватися на південь до Квінсі. Мешканців, які залишилися, попередили, що рятувальники не зможуть зв’язатися з тими, хто ігнорує це попередження. Представники пожежної служби повідомили, що екіпажі воюють за місто Грінвілль.

Грінвіль знаходиться у східній зоні пожежі, яка, як правило, бачила активну пожежу через поривчастий вітер. Вогонь дістався до дерев'яних історичних будівель міста. Пожежа знищила бар, готель, а також одну з міських заправок.

Він сказав, що екіпажі намагаються захистити споруди, але їм також доводиться виводити людей з району, які вирішили не евакуюватися.

Офіс шерифа попередив мешканців вийти або шукати притулку, якщо їм не вдасться втекти. В пожежі загалом вигоріло 278 227 гектарів.

Нагадаємо

Полум'я від лісових пожеж охопило майже весь Захід США. Через руйнівну стихію деякі штати оголосили надзвичайну ситуацію

Українські Національні Новини

Новини Світу