ukenru
u-kabmini-rozpovili-skilki-simey-tsogo-roku-pretenduvatimut-na-otrimannya-subsidiy

У Кабміні розповіли, скільки сімей цього року претендуватимуть на отримання субсидій

 • 16540 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Кількість сімей, які будуть претендувати на право отримання субсидій може коливатися від 1,8 млн до 2 млн. Про це під час селекторної наради з керівництвом областей України повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передає кореспондент УНН.

"На сьогоднішній день ми маємо приблизно 1,5 млн осіб (сімей - ред), які мають право на отримання субсидій. Це цифра, на яку ми приблизно розраховуємо. Тобто з урахуванням додаткової інформації, яка, сподіваюся, найближчим часом буде нам подана, може складати 1 млн 800 тис. до 2 млн сімей", - сказав П.Розенко.

Він зазначив, що інформація про кількість сімей, які претендують на отримання субсидій, надійшла не з усіх регіонів.

"У Чернівецькій, Миколаївській областях і місті Києві відповідну інформацію не надало жодне з газопостачальних підприємств", - сказав П.Розенко.

Він також звернувся до відповідних компетентних органів, аби з'ясувати причину ненадання інформації управлінням соцзахисту і чому постанова уряду, (яка передбачала надання відповідних даних до 1 червня) була зірвана.

П.Розенко нагадав, що ухвалена постанова уряду передбачає, що до 1 червня всі підприємства, які надають послуги громадянам, згідно постанови мали надати відповідну інформацію управлінням соцзахисту щодо переліку осіб, які мають право на отримання відповідної компенсації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмір видатків на субсидії може сягнути 75 млрд грн

Українські Національні Новини

Економіка