u-gur-pidtverdili-znischennya-komandira-pidvodnogo-chovna-prichetnogo-do-vorozhikh-raketnikh-obstriliv-ukrayini

У ГУР підтвердили знищення командира підводного човна, причетного до ворожих ракетних обстрілів України

 • 1060080 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило інформацію російських ЗМІ, що у краснодарі застрелено колишнього командира підводного човна «краснодар» чорноморського флоту вмф рф, сергія ржицького. Про це пише УНН із посиланням на пресслужбу ГУР Міноборони України.

Цитата

«10 липня «підводник» здійснював пробіжку в краснодарському парку культури і відпочинку ім. 30-річчя перемоги. Близько шостої ранку в нього було здійснено сім пострілів з пістолета макарова. В результаті вогнепальних поранень ржицький помер на місці. Через рясний дощ в парку було безлюдно, тож немає свідків, які могли б повідомити деталі або упізнати нападника», - йдеться у повідомленні.

Доповнення

«краснодар» – один з шести підводних човнів проекту «варшавянка», які входять до складу чорноморського флоту вмф рф. Кожен з них здатен нести до чотирьох крилатих ракет типу «калібр».

За даними ГУР, капітан 2-го рангу сергій ржицький щонайменше з 2006 року проживав у Севастополі. Деякий час був командиром підводного човна «алроса». Після відправки «алроси» на модернізацію був призначений командиром «краснодару».

Додамо

Раніше росЗМІ повідомляли, що у росії застрелили капітана підводного човна, з якого могли запускати «Калібри» по Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 26 з 28 ворожих "шахедів"

     • 499059 переглядiв