ukenru
u-gondurasi-zgorilo-desyat-budinkiv-cherez-vibukh-vantazhivki-z-tsisternoyu

У Гондурасі згоріло десять будинків через вибух вантажівки з цистерною

 • 9058 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Щонайменше десять будинків в Тегусігальпі, столиці Гондурасу, згоріли через вантажівку з цистерною із паливом, яка врізалася в житловий будинок та вибухнула. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Сіньхуа".

"У неділю вантажівка з цистерною з паливом врізався в житловий будинок і вибухнув, в результаті чого щонайменше десять будинків в Тегусігальпі, столиці Гондурасу, згоріли", - йдеться в повідомленні.

Так, 54-річний водій вантажівки на ім'я Карлос Елеодоро Рейес загинув в аварії. Дев'ятеро інших людей, як повідомляється, отримали опіки першого і другого ступенів, знаходяться в стабільному стані.

"За попередніми даними поліції, в результаті пожежі також була пошкоджена або знищена меблева фабрика і 16 автомобілів", - зазначається в повідомленні.

Окрім того, начальник місцевої пожежної служби Хосе Мануель Зелая, заявив, що пожежа розповсюдилася на площі близько 7 тис. кв. метрів навколо місця аварії. Пожежникам знадобилося два години для гасіння пожежі.

Нагадаємо, в австрійському місті Хершинг стався вибух на фабриці з переробки відходів, у результаті чого постраждали дев’ятеро людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу