ukenru
u-gdansku-rozpovili-yak-vidsvyatkuvali-tisyachnogo-vibortsya

У Ґданську розповіли, як відсвяткували тисячного виборця

 • 15305 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Близько четвертої години дня у Польщі на одній з комісій відсвяткували 1000-ного виборця. Про це розповіли представники закордонної виборчої дільниці №900070 у місті Ґданськ, передає кореспондент УНН.

"Буквально 10 хвилин тому ми відсвяткували 1000-ного виборця на нашій дільниці. По списку виборців у нас 4781 людина. Зараз взагалі абсолютно відсутні черги, люди йдуть по одному-двоє. Черга була, але в той час вона так і мало б бути, тому що комісії не є дуже великими. Це було з 11-ї до 13-ї години. Вона максимально складалась з 40 людей", - повідомили в комісії.

На дільниці також зазначили, що наразі черги абсолютно відсутні, порушень не виявлено ніяких, жодних скарг не було складено, дільниця №900070 відкрилась вчасно, о 8:00.

"На дільниці працює 5 спостерігачів. Було святкування і дарування подарунків 1000-му нашому виборцю. Все дійсно гарно, скарг нема, всі жартують, приходять, співають, у вишитих сорочках. Гарний настрій у всіх виборців, члени комісії також у позитивному настрої", - додала співрозмовниця.

Як повідомляв УНН, у Польщі в місті Краків на закордонній виборчій дільниці № 900071 черги немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП