u-garantiyakh-bezpeki-dlya-ukrayini-budut-vipisani-konkretni-kroki-schodo-sanktsiy-zelenskiy

У гарантіях безпеки для України будуть виписані конкретні кроки щодо санкцій - Зеленський

 • 432692 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Санкції бути закріплені в гарантіях безпеки України, як один з конкоретних кроків, якщо проти країни буде застосовано агресію в майбутньому. Про це повідомив президент Володимир Зеленський на пресконференції у Вільнюсі за підсумками саміту НАТО, передає УНН.

Цитата

"У гарантіях безпеки будуть виписані конкретні кроки щодо реакцій, якщо буде та чи інша агресія проти нашої держави. Це про постійну підтримку України. Це про недопущення повернення агресії, щоб не була послаблена підтримка нашої держави, посилення наших збройних сил, посилення безпеки на землі, на воді та в повітрі, посилення наших фінансових структур, кібербезпека тощо. І санкційна політика, порядок застосування санкцій", - зазначив президент.

Деталі

Він відзначив, що санкційна політика Києва синхронізується із введенням санкцій державами на рівні Європейського Союзу, а також в односторонньому порядку з іншими державами, які не входять до ЄС.

"Це постійна робота, і в нас велика кількість санкційних пакетів. Ми будемо продовжувати... Усе це пов’язано. Тому що санкції ж не хтось вводить, а конкретні держави через відповідні агресивні кроки конкретної держави", - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Лідери країн G7 у Вільнюсі підписали спільну декларацію щодо надання довгострокових гарантій безпеки Україні, і запросили інші держави приєднатися до зобов'язань.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У МАГАТЕ зробили заяву про становище на Запорізькій АЕС

     • 617570 переглядiв

    Сили ППО збили на Миколаївщині чотири ворожі БПЛА

     • 384954 переглядiв

    В окупованому Маріуполі "бавовна"

     • 2128843 переглядiв