ukenru
u-frantsiyi-prokomentuvali-rishennya-sudu-schodo-natsionalizatsiyi-privatbanku

У Франції прокоментували рішення суду щодо націоналізації ПриватБанку

 • 17107 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Трансформація ПриватБанку є одним з головних ознак оздоровлення банківської системи. Про це заявила посол Франції в Україні Ізабель Дюмон у своєму Twitter, передає УНН. 

"Оздоровлення банківського сектору є одним з досягнень реформ в Україні, а трансформація Приватбанку - одним з його ключових маркерів. Продовження реформ має ключове значення для економічної стабільності та розвитку України", - написала вона. 

Як повідомляв УНН, Міжнародний валютний фонд продовжує підтримувати зусилля влади України щодо реформування фінансового сектору та корпоративного врядування у держбанках, а також закликає владу продовжувати зусилля щодо відшкодування втрат колишніми власниками та пов’язаними особами проблемних банків.

18 квітня суд визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку. У НБУ заявили, що готують апеляцію на рішення суду про незаконність націоналізації ПриватБанку. Мінфін приєднався до намірів оскаржувати рішення суду стосовно ПриватБанку. У РНБО провели нараду щодо ПриватБанку і склали протокол доручень.

Українські Національні Новини

Політика