ukenru
u-frantsiyi-kritikuyut-trampa-i-zapevnyayut-scho-amerikanske-vino-ne-krasche-frantsuzkogo

У Франції критикують Трампа і запевняють, що американське вино не краще французького

 • 8236 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Міністр сільського господарства Франції Дідьє Гійом розкритикував заяви президента США Дональда Трампа про те, що американське вино краще французького після реакції американського лідера на наміри Парижа ввести податок на діяльність цифрових компаній гігантів. Про це повідомляє УНН з посиланням на радіо RMC.

Гійом не погодився з висловлюваннями Трампа про американське вино і уточнив, що Трамп уже втретє погрожує додатковим оподаткуванням французьких товарів.

"Повинен сказати, що американське вино не краще французького", - сказав Гійом в ефірі радіо RMC, відповідаючи на питання журналіста.

Нагадаємо, що в п'ятницю Трамп написав на своїй сторінці в Twitter, що вживатиме заходів проти Франції у відповідь на наміри Парижа ввести додатковий податок для гігантських цифрових компаній, які працюють на її території.

Американський лідер написав, що незабаром США оголосить про заходи у відповідь, уточнивши при цьому, що американське вино, на його думку, краще французького.

У США вважають, що податок для цифрових компаній націлений на сектор в якому американські компанії є світовими лідерами.

Йдеться про компанії, чий річний оборот перевищує 750 мільйонів євро від діяльності у всьому світі і 25 мільйонів євро від діяльності на території Франції.

Очікується, що це питання буде обговорюватися на саміті "Великої сімки" у Франції в кінці серпня.

Українські Національні Новини

Новини Світу