ukenru
u-frantsiyi-cholovikovi-predyavleno-zvinuvachennya-v-pidgotovtsi-teraktu

У Франції чоловіка звинувачують у підготовці теракту

 • 9845 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Суддя у справах тероризму Паризького суду оголосив у суботу звинувачення 33-річному чоловікові у підготовці теракту в країні. Про це повідомляє УНН з посиланням на агентство France-Presse.

За відомостями видання, яке посилається на джерело в правоохоронних органах, затриманий раніше поширив відеозапис, в якому заявив про свою вірність ідеям терористичного угрупування "Ісламська держава". Він був захоплений співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки у минулий вівторок у районі міста Нім (департамент Гар, південь країни).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість жертв теракту в Сомалі зросла до 512 осіб

Під час обшуку приміщення, де проживав зловмисник, були знайдені речовини, які використовуються для приготування вибухового пристрою. На даний момент немає відомостей про те, чи обрав затриманний якусь конкретну локацію для здійснення теракту, уточнює AFP.

Нагадаємо, Житель штату Род-Айленд, який визнав раніше провину в підтримці екстремістського угрупування “Ісламська держава” і плануванні терактів на території США, засуджений у середу до 15 років в’язниці.  

Українські Національні Новини

Новини Світу