ukenru
u-frantsiyi-cholovik-obezgoloviv-vchitelya-istoriyi

У Франції чоловік обезголовив вчителя історії

 • 22022 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. У Франції у місті Конфлан-Сент-Онорін чоловік скоїв напад на учителя іторії і обезголовив його, передає УНН із посиланням на повідомлення французької поліції.

Правоохронці виявили обезголовлене тіло чоловіка недалеко від школи.

Як повідомляють ЗМІ із посиланням на джерела в правоохоронних органах, жертвою нападу став викладач історії в місцевій школі. Підозрюваний - родич одного з учнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Парижі напад на журналістів біля Charlie Hebdo визнали терактом

Правоохоронці знайшли підозрюваного - 48-річного громадянина Алжиру - і відкрили по ньому вогонь, оскільки той погрожував їм ножем.

Нагадаємо, 25 вересня чоловік з кухонною сокирою напав на двох журналістів-документалістів. Вони отримали важкі поранення, але їх життю нічого не загрожує. Атака сталася перед будівлею, де раніше розташовувалася редакція журналу Charlie Hebdo. У 2015 році ісламісти атакували редакцію, що опублікував карикатури на пророка Мухаммеда. В результаті того теракту загинули 12 осіб. Нове місце розташування Charlie Hebdo засекречено. На початку вересня в Парижі стартував суд у справі про атаку на сатиричне видання. Звинувачення пред’явлені 14 радикальним ісламістам.

Українські Національні Новини

Новини Світу