ukenru
u-ffu-zminili-sklad-vikonkomu-vichistili-glav-regionalnikh-federatsiy

У ФФУ змінили склад виконкому: вичистили глав регіональних федерацій

 • 10364 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Представників реальної Федерації футболу Києва в виконкомі ФФУ тепер немає. Про це в Twitter написав головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков, коментуючи засідання Конгресу ФФУ, яке відбулося 24 травня в Києві, передає УНН.

"Пройшли вибори нового складу Виконкому ФФУ. Навскидку: представника реальної ФФ Києва у Виконкомі тепер немає, зате є голова фейкової ФФ - Анатолій Дем'яненко. Нічого не маю проти нього як великого футболіста, але факт - уперта річ.

Вибрали Сашу Мелащенка (від нової полтавської ФФ - не губернатора же!), нарешті, можливо, у Виконкомі буде реальний футболіст-функціонер, а не примара - на манер Анатолія Тимощука або Романа Зозулі, які на засіданнях не з'являлися жодного разу. Пояснювати ніхто не став.

Ну і вичистили всіх змінених голів регіональних федерацій, всіх тих, хто у відчайдушній спробі утриматися за вислизаючу владу хапався за посади віце- й голосував тільки так, як потрібно керівництву ФФУ. У тому числі і за моє призупинення. Знайомих облич в залі все менше", - написав Франков.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили про те, що навколо Федерації футболу України було створено низку компаній для бізнесу. Частина з них уже успішно освоюють державний бюджет.

Так, ТОВ "ФФУ ПРОДАКШИН" за даними видання "Бізнес.медіа", отримало велику частину підрядів на будівництво та реконструкцію футбольних полів. При цьому журналісти відзначають, що закупівлі у "комерційної дочки ФФУ" цих послуг були зроблені за значно завищеною ціною.

Також ТОВ "ФФУ МАРКЕТИНГ" отримало підряд від КМДА на 25 млн грн. Без відкритого аукціону компанія Федерації "виграла" право на оформлення Києва рекламною продукцією до фінального матчу ЛЧ УЄФА.

Українські Національні Новини

Політика