ukenru
u-fdmu-skazali-koli-rozpochnetsya-aktivna-faza-velikoyi-privatizatsiyi

У ФДМУ сказали, коли розпочнеться активна фаза великої приватизації

 • 7091 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Активна фаза процесу великої приватизації розпочнеться у жовтні 2018 року. Продаж об'єктів малої приватизації розпочнеться вже у червні. Про це після засідання уряду повідомив журналістам в.о. голови Фонду державного майна Віталій Трубаров, передає кореспондент УНН.

"Ми розраховуємо, що ці 26 підприємств – об'єктів великої приватизації - ми встигнемо продати до кінця цього року. Після проходження усіх підготовчих процедур активні продажі розпочнуться у жовтні місяці. Мала приватизація розпочнеться вже у червні місяці", - сказав Трубаров.

Він додав, що наступного тижня, щойно усі документи будуть укомплектовані, Фонд держмайна зможе провести нараду у першого віце-прем'єр міністра Степана Кубіва, де буде визначено терміни по кожному підприємству, розроблено маршрутні карти, після чого можна буде безпосередньо приступати до процесу приватизації великих підприємств.

Як уточнив Трубаров, перелік із 600 об'єктів малої приватизації буде поповнюватися, у разі якщо Фонд отримуватиме відповідні пропозиції від міністерств та відомств.

Нагадаємо, 10 травня уряд схвалив пакет документів для проведення приватизації, зокрема перелік об'єктів великої приватизації на 2018 рік.

Українські Національні Новини

Економіка