ukenru
u-dushanbe-zatrymaly-9-liudei-za-pidozroiu-u-prychetnosti-do-moskovskoho-teraktu

У Душанбе затримали 9 людей за підозрою у причетності до московського теракту

 • 29805 переглядiв

9 жителів передмістя Душанбе затримані в Таджикистані за підозрою в можливому зв'язку з виконавцями московського теракту, в результаті якого загинули 143 людини.

У Таджикистані затримали дев'ять жителів передмістя Душанбе за підозрою в можливому зв'язку з виконавцями теракту на концерті у москві. Про це УНН пише з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Повідомляється, що у затриманні брали участь російські правоохоронці. Жителів Душанбе, яких доставили у відділок, підозрюють у зв'язку з ІГІЛ.

Раніше місцеві ЗМІ писали, що близькі обвинуваченого у скоєнні теракту Фарідуна Шамсіддіна зникли в Таджикистані після візиту "людей в офіційному одязі".

Нагадаємо

22 березня озброєні автоматичною зброєю люди розстріляли глядачів концерту у москві. 143 людини загинуло внаслідок стрілянини та пожежі, яка виникла. Станом на зараз затримано 11 осіб, зокрема чотирьох імовірних терористів, які, за версією слідства, безпосередньо здійснили атаку.

кремль намагається вигадати зв'язки України із ІДІЛ, щоб перекласти на неї відповідальність за стрілянину в "Крокусі" - Центр протидії дезінформації26.03.24, 15:37 • [views_0]

Анастасія Рябоконь

Новини Світу