ukenru
u-dtp-travmuvalisya-vosmero-pasazhiriv-avtobusa-kherson-odesa

У ДТП травмувалися восьмеро пасажирів автобуса "Херсон – Одеса"

 • 10172 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Сьогодні на автодорозі біля села Половинки Миколаївської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобусу. У результаті травмовано восьмеро пасажирів. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

"Сьогодні, 10 січня, приблизно о 7:40 на автодорозі "Одеса – Мелітополь – Новоазовськ", біля с. Половинки Миколаївського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобусу "Еталон" сполученням "Херсон – Одеса", у якому перебували 27 пасажирів. Внаслідок автопригоди за медичною допомогою звернулися восьмеро пасажирів віком від 28-ми до 87-ми років", – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, водій не впорався із керуванням, у результаті чого автобус перекинувся. Наразі ніхто з потерпілих до лікарні не доставлений. Наразі на місці ДТП працює слідчо-оперативна група, слідчі, рятувальники та медики.

Подію кваліфікували за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Тривають першочергові слідчі дії.

Як повідомляв УНН, рейсовий автобус, у салоні якого перебували 10 пасажирів, злетів у кювет у Херсонській області. Попередньо, у зв’язку зі складними дорожніми умовами водій автобусу, у салоні якого перебували 10 пасажирів, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП