u-dsns-povidomyly-operatyvnu-informatsiiu-shchodo-podolannia-naslidkiv-nehody

У ДСНС повідомили оперативну інформацію щодо подолання наслідків негоди

 • 30525 переглядiв

Близько 500 чоловік особового складу та 131 одиниця техніки ліквідовують наслідки негоди по всій Україні. Рятувальники надають допомогу, зокрема буксирують транспортні засоби та прибирають повалені дерева. Рух на трасі М15 залишається закритим через погодні умови.

По всій території України, на ліквідацію наслідків негоди та допомоги населенню, від ДСНС наразі працює майже 500 осіб а також 131 одиниця пожежної та іншої спец техніки, йдеться у повідомлення Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

Одеська область: надзвичайники 75 разів залучались на ліквідацію наслідків негоди. Робота проводиться як в місті Одеса, так і по Одеському регіону, з них:

- 62 рази надавали допомогу по буксируванню вантажних та легкових автомобілів із ускладнених ділянок доріг та вилучили 145 авто (з них 6 автобусів та 5 автомобілів ШМД);

- прибрано 13 дерев, надано допомогу 248 особам.

Рух трасою М15 (Одеса - Рені) заборонений до подолання наслідків негоди.

"Встановлено 1 пересувний пункт обігріву за межами с. Знамянка Березівського р-ну та 1 пересувний пункт обігріву слідує до пункту пропуску "Тудора" за межами с. Старокозаче Б.-Дністровського р-ну", - повідомили у ДСНС.

Від ДСНС в області залучалось 28 одиниць техніки та 106 чоловік особового складу.

Кировоградська область: здійснено 27 виїздів для ліквідації наслідків погіршення погодних умов на території області, з них:

- 19 разів надавали допомогу по буксируванню вантажних та легкових автомобілів із ускладнених ділянок доріг та вилучили 22 транспортних засобів, в яких перебувало 25 осіб;

- тричі залучалися на ліквідацію наслідків ДТП;

- п’ять разів розпилювали та прибирали дерева, що впали на автомобіль, проїжджі частини доріг та тротуари.

Від ДСНС в області залучалось 28 одиниць техніки та 106 чоловік особового складу.

Миколаївська область: рятувалники 18 разів залучались до ліквідації наслідків негоди, з них:

- 14 разів надавали допомогу по буксируванню вантажних та легкових автомобілів із ускладнених ділянок доріг та вилучили 22 транспортних засобів, в яких перебувало 25 осіб;

- 4 рази розпилювали та прибирали дерева, що впали на проїжджі частини доріг.

Від ДСНС залучались 83 особи та 21 одиниця техніки.

За інформацією Укренерго, внаслідок ускладнення погодних умов знеструмлено 386 населених пунктів у 10 областях. До відновлення залучено бригади обленерго.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    МАГАТЕ зафіксувало пуск ракет поблизу Запорізької АЕС

     • 44790 переглядiв