ukenru
u-donetskomu-prikordonnomu-zagoni-startuvala-aktsiya-do-dnya-borotbi-z-koruptsiyeyu

У Донецькому прикордонному загоні стартувала акція до Дня боротьби з корупцією

 • 7186 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 8 грудня. УНН. На ділянці Донецького загону стартувала акція до Дня боротьби з корупцією. Про це кореспонденту УНН повідомляє прес служба Донецького прикордонного загону.

Державна прикордонна служба України активно продовжує комплекс заходів з протидії корупції. У відомстві ініційовано проведення у період з 5 по 9 грудня «Першого міжнародного Антикорупційного тижня на кордонах».

Акція приурочена Міжнародному дню боротьби із корупцією, який згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН, відзначається щорічно 9 грудня. У заході як партнери беруть участь іноземні та вітчизняні інституції у сфері запобігання та протидії корупції.

Метою заходу є:
– розбудова партнерських інституцій із вітчизняними та міжнародними спеціалізованими установами у сфері запобігання і боротьби із корупцією;
– підвищення поінформованості персоналу та громадськості щодо діяльності у галузі запобігання та протидії корупції на міжнародному, національному та внутрівідомчому рівнях;
– здійснення подальших практичних кроків щодо підвищення корпоративної етики, культури служби, виховання прозорості та доброчесності персоналу прикордонного відомства.

У контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Гнутове" та "Новотроїцьке" прикордонники проводять анонімне анкетування перетинаючих. Це дозволить сформувати більш повну та реальну картину дій персоналу щодо громадян, які перетинають лінію зіткнення. Анкети роздаються в однаковій кількості на в'їзному та виїзному напрямках і складаються з восьми запитань. Анкета для прикордонників складається з 50 запитань різного характеру. Проведення моніторингу соціальної думки тільки перший етап запланованих заходів.

Українські Національні Новини

Суспільство