ukenru
u-dnipropetrovskiy-oblasti-vidkrili-dva-novikh-futbolnikh-polya

У Дніпропетровській області відкрили два нових футбольних поля

 • 7037 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Вчора, 17 квітня, в Дніпропетровській області відкрили два нових спортивних об'єкта - спорткомплекс в Кам'янському та сучасний стадіон в Петриківці, передає УНН.

Спортивний комплекс в Кам'янському включає в себе сучасне футбольне поле 100×70 метрів зі штучним покриттям і трибунами, баскетбольний, волейбольний та скейт майданчики, зону воркаута і настільного тенісу, дитячий ігровий майданчик, комплекс вуличних тренажерів, столи для гри в шахи та шашки, а також роздягальні.

На території спортивного стадіону в Петриківці діють спортивні майданчики, бігові доріжки, тренажери для воркаута.

Обидва спортивні майданчики побудовані за сприяння президента Федерації футболу України, народного депутата Андрія Павелко.

"Дівчата і хлопці - вихованці клубу "Надія" - тепер зможуть розвивати свою футбольну майстерність і безпечно тренуватися цілий рік. Тому відкриття нових зірок футболу, натхнених прикладом гравців юнацьких та національної збірної України різних років, які народилися тут, - Геннадія Литовченка, Артема Кравця, Олександра Сватка, які прославляли і прославляють місто Кам'янське на всеукраїнському та європейському рівні, - лише питання часу", - зазначив Павелко під час відкриття спорткомплексу в Кам'янському.

На цьому розвиток дитячо-юнацького футболу в Кам'янському не закінчується, заявив міський голова Андрій Бєлоусов.

"Цей спортивний комплекс ми побудували завдяки коштам, виділеним з обласного бюджету. Я вдячний керівництву області за підтримку наших ініціатив. Також я вдячний Андрію Васильовичу Павелко за сприяння в будівництві спорткомплексу, за те, що підтримує розвиток спорту в нашому місті і нам виділено фінансування на будівництво трьох міні-футбольних полів на базі шкіл № 36, 24 і 19", - сказав він.

Нагадаємо, як писав УНН, за чотири роки в Полтавській області побудували 45 футбольних об'єктів.

Українські Національні Новини

Суспільство