ukenru
u-dnipri-v-avtokatastrofi-zaginuv-vidomiy-ukrayinskiy-volonter-foto-video

У Дніпрі в автокатастрофі загинув відомий український волонтер

 • 29487 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. У Дніпрі на Набережній Перемоги сталася смертельна ДТП, в результаті якого загинув відомий український волонтер Леонід Краснопольський. Про смерть волонтера повідомила його дружина Ольга на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

“Сьогодні вдень Льоня загинув у ДТП”, — написала вона. Про смертельну аварію, в якій загинув волонтер, пише місцеве видання “Інформатор”.

Аварія сталася близько 12:50. За словами очевидців події, автомобілі їхали у попутному напрямку по Набережній Перемоги у сторону кільця. Водій Kia здійснював розворот вліво, в цей момент Toyota Prado протаранила автомобіль в бік.

Внаслідок удару ліва сторона кузова “корейця” була сильно деформована, а водій отримав травми, не сумісні з життям. Медики, прибувши на місце пригоди, констатували смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії спалили волонтера, який допомагав українським військовим

Дизайнер з Донецька Леонід Краснопольський від початку війни на Донбасі почав допомагати українським військовим. Після доносу дочки партнера по бізнесу Краснопольський потрапив у полон до бойовиків. Леоніда звільнили під час одного з обмінів заручників, після чого він з родиною переїхав до Дніпра, де продовжив займатися волонтерською діяльністю.

Як раніше повідомляв УНН, трагічна масштабна дорожньо-транспортна пригода в Києві на проспекті Шухевича: п'яний водій Mercedes, втікаючи від поліцейських, розтрощив Dacia. Дві людини загинули (Dacia). Після зіткнення з Dacia, Mercedes почало крутити по дорозі і він врізався в Audi, Opel і Volkswagen. Водії цих машин не постраждали, однак пасажирів госпіталізували. Столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП