ukenru
u-dnipri-sbu-zatrimala-pidozryuvanogo-u-zamakhu-na-vbivstvo-viyskovosluzhbovtsiv

У Дніпрі СБУ затримала підозрюваного у збройному нападі на військовослужбовців

 • 9518 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Співробітники Служби безпеки України затримали у Дніпрі місцевого мешканця, підозрюваного у збройному нападі та замаху на вбивство військовослужбовців Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Держспецзв’язку. Про це з посиланням на прес-службу СБУ повідомляє УНН.

У жовтні зловмисник у потязі Київ - Запоріжжя зі зброєю намагався заволодіти таємною кореспонденцією, яку перевозили фельд’єгері. Після невдалої спроби нападу, чоловік утік до Росії, де протягом кількох місяців переховувався від українського правосуддя.

У рамках відкритого кримінального провадження оперативники спецслужби встановили, що зловмисник повернувся до рідного міста. Під час операції із затримання він намагався чинити збройний опір співробітникам СБ України. У ході обшуків за місцем проживання нападника правоохоронці виявили зброю, з якою він здійснював напад на фельд’єгерів та підроблений паспорт громадянина України. Наразі зловмисника доставлено до органів досудового розслідування для обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, Служба безпеки України у Львові викрила на хабарі одного з керівників підрозділу лінійного відділу філії "Енергозбут" ПАТ "Укрзалізниця" та його підлеглу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП