ukenru
u-dnipri-pyana-vodiyka-poranila-sklyanoyu-plyashkoyu-politseysku

У Дніпрі п’яна водійка поранила скляною пляшкою поліцейську

 • 11745 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У Дніпрі п’яна водійка нанесла тілесні ушкодження поліцейській кинувши в неї скляну пляшку. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МВС.

"10 січня за порушення правил дорожнього руху патрульна поліція Дніпра зупинила автомобіль під кермуванням 29-річної мешканки м. Підгороднє. Під час спілкування правоохоронці виявили, що водійка автомобіля перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Жінка поводилася агресивно та під час затримання кинула скляну пляшку в бік поліцейської, чим спричинила їй тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - зазначається в повідомленні.

Також у відношенні підозрюваної правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 126 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, в Києві під час затримання п’яний чоловік, який вчиняв насильство відносно своєї співмешканки та її неповнолітньої доньки, зламав зап’ястя патрульному поліцейському.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП