ukenru
u-deyakikh-magazinakh-u-stolichniy-budivli-cherez-pozhezhu-stalisya-obvali-dsns

У деяких магазинах у столичній будівлі через пожежу сталися обвали - ДСНС

 • 29334 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. У деяких магазинах, які розміщуються у будинку в центрі Києва, де напередодні сталася масштабна пожежа, сталися обвали через перегорання конструкцій. Про це у коментарі УНН повідомила речниця ГУ ДСНС у Києві Світлана Водолага.

З її слів, на місці події наразі залишаються близько 30 рятувальників.

"Після будь-якої пожежі, особливо такої великої, підрозділи залишаються на місці для чергування, тому що можливі повторні загоряння, тому що там дерев'янні перекриття і від невеликого вітру може роздутися повторно", - зазначила вона.

За словами С.Водолаги, дерев'яні обгорілі конструкції потрібно розібрати і протушити. "Те, що обгоріло, може впасти. Це наші рятувальники розбирають і проливають, щоб забезпечити безпеку людей, адже там будуть правоохоронці працювати і люди з першого поверху, з магазинів", - пояснила вона.

На запитання, чи не було обвалів всередині будинку через перегорання конструкцій, вона відповіла: "Є (обвали - ред.), на першому поверхі є, у деяких магазинах є".

З її слів, наразі немає попередньої причини пожежі і її встановленням будуть займатися правоохоронні органи. "За законом на розслідування причин пожежі дається 10 днів", - додала С.Водолага.

Нагадаємо, 20 червня сталася пожежа у центрі Києва. Вона тривала орієнтовно чотири години.

Як повідомляв УНН, рух транспорту після пожежі у центрі Києва відновлено.

Українські Національні Новини

Київ