ukenru
u-derzhprodspozhivsluzhbi-rozkazali-skilki-trivatime-perevirka-vodi-u-cherkasakh

У Держпродспоживслужбі розказали, скільки триватиме перевірка води у Черкасах

 • 9214 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Перевірка води на хімічні сполуки здійснюється більше двох діб, на бактеріологічні – більше семи діб. Про це сказав на прес-конференції керівник столичної Дерджпродспоживслужби Олег Рубан, відповідаючи на запитання кореспондента УНН.

"Перевірка води на хімічні сполуки здійснюється більше двох діб, на бактеріологічні – більше семи діб. У кожного лабораторного дослідження є свій термін проведення", - сказав Рубан.

Як уточнив він, рідко коли лабораторні дослідження тривають менше трьох діб, коли можна видати офіційний протокол раніше ніж через три доби.

Нагадаємо, діти у черкаській школі не могли отруїтися азотом.

Як повідомляв УНН, головною версією отруєння дітей у школі в Черкасах наразі залишається локальне розпилення невідомої речовини. З цього приводу активно працюють правоохоронці.

Нагадаємо, 8 травня в місті Черкаси на території загальноосвітньої школи №8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Всього на лінійці перебувало 424 учні. Навчальний процес в школі призупинено.

Всього до лікарні потрапило 58 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство