ukenru
u-derzhekoinspektsiyi-pidtverdili-vluchannya-po-tsisterni-z-azotnoyu-kislotoyu-u-syevyerodonetsku-zafiksuvati-naslidki-nemozhlivo

У Держекоінспекції підтвердили влучання по цистерні з азотною кислотою у Сєвєродонецьку: зафіксувати наслідки неможливо

 • 233270 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Державній екологічній інспекції відомо про влучання в цистерну з азотною кислотою у Сєвєродонецьку, що на Луганщині, але через бойові дії наразі зафіксувати всі наслідки події не видається можливим. Про це журналісту УНН повідомив у п'ятницю в. о. очільника ДЕІ Ігор Зубович.

Цитата

"Так, дійсно, була така інформація, мені її підтверджував наш керівник Луганської інспекції. Він у нас один з багатьох працівників, які з першого дня воюють у Збройних силах України. Дійсно, він мені у телефонному режимі цю інформацію підтвердив", - зазначив Зубович.

Деталі

Водночас, з його слів, наразі неможливо оцінити наслідки для навколишнього середовища, адже в місті тривають бойові дії.

"Зафіксувати, виїхати, перевірити все це, нажаль, на сьогодні немає можливості, адже ведуться активні бойові дії", - каже він.

Контекст

Минулого тижня голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що у Сєвєродонецьку ракета влучила у цистерну з азотною кислотою на хімічному заводі.

За його словами, атаку провела російська армія.

Українські Національні Новини

Суспільство