ukenru
u-dbr-zayavili-scho-yim-ne-peredavali-spravi-yanukovicha

У ДБР заявили, що їм не передавали “справи Януковича”

 • 11567 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. До Державного бюро розслідувань не передавались “справи Януковича”, а саме йдеться про епізоди заволодіння Віктором Януковичем резиденцією “Межигір’я” (Нові Петрівці, Київська область), а також справу про заволодіння ним же мисливськими угіддями в Сухолуччі на Київщині. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДБР, передає УНН.

"...у повідомленні йшла мова про епізоди заволодіння Віктором Януковичем резиденцією “Межигір’я” (Нові Петрівці, Київська область), а також справу про заволодіння ним же мисливськими угіддями в Сухолуччі на Київщині. Дана інформація не відповідає дійсності. Вказані кримінальні провадження до Державного бюро розслідувань не передавались", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні низка засобів масової інформації, з посиланням на джерело у САП, повідомили про те, що Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура передали до Державного бюро розслідувань кримінальні провадження стосовно екс-президента-втікача Віктора Януковича.

Як повідомляв УНН, у березні 2016 року спільника Віктора Януковича, причетного до заволодіння Сухолуччям, затримали у Києві.

Українські Національні Новини

Політика