u-chornomu-mori-rosiyani-rozgornuli-potuzhne-korabelne-ugrupuvannya-sered-nikh-dva-nosiyi-kalibriv-gumenyuk

У Чорному морі росіяни розгорнули потужне корабельне угрупування, серед них - два носії «Калібрів» - Гуменюк

 • 212909 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. У Чорному морі окупанти росія зосередила 16 кораблів, серед них є і 2 ракетоносії, які залишаються на чергуванні, повідомила під час брифінгу начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає УНН.

Цитата

"Станом на зараз у Чорному морі розгорнуто потужне корабельне угрупування, це 16 одиниць в Чорному морі. Ще є 1 в Азовському морі для викриття надводної обстановки. Серед 16 Чорноморських одиниць, 2 ракетоносії залишаються на чергуванні, це надводний і підводний, це ті самі, які перебували під час атаки", - сказала Гуменюк.

Також вона додала, що з урахуванням використаних вночі 6 ракет, ракетоносії на собі мають 6 ракет, які можуть бути застосовані.

"В такому випадку рівень загрози оцінюємо, як високий, ракетна небезпека зберігається. Але треба розуміти, що скоріш за все після такої атаки вони заведуть ракетоносії у пункти базування для поповнення запасів” - повідомила Гуменюк.

Нагадаємо

Сьогодні під час нічної ворожої атаки на південь України над Одесою сили ППО знищили 6 ракет та 21 ударний дрон.

Також над Миколаївщиною було збито чотири дрони-камікадзе типу «Shahed-136». Також ворог атакував Миколаїв, у результаті чого сталося влучання в об'єкт промисловості. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ДТП на столичній АЗС: водію Audi повідомлено про підозру

     • 726330 переглядiв