u-chernivtsyakh-dozvolili-robotu-saun-lazen-ta-rozshirili-robotu-gromadskogo-transportu

У Чернівцях дозволили роботу саун, лазень та розширили роботу громадського транспорту

 • 14777 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. У Чернівцях міська постійно діюча комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила роботу саун, лазень та розширила перелік категорій громадян, які можуть скористатись проїздом в транспорті. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

"Відбулось позачергове засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій було вирішено розширити перелік категорій громадян, які можуть скористатись проїздом в транспорті, який здійснює спеціальні перевезення. Зокрема, це рішення розповсюджується на учасників бойових дій, членів родин загиблих учасників бойових дій; людей з інвалідністю; дітей віком до 10 років у супроводі дорослих при наявності вільних місць та пред’явленні посвідчення", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що суб’єктам господарювання, підприємствам, установам, організаціям міста Чернівців доручено надалі керуватися постановою КМУ №392 від 20 травня 2020 року із дотриманням Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря.

"З метою приведення діючих на території міста карантинних обмежень у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України №392 від 20 травня 2020 року "Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів" міська комісія вирішила вважати такими, що втратили чинність її попередні рішення, які стосувалися заборони роботи на території міста закладів побутового обслуговування населення, зокрема лазень та саун", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні на 9 годину 17 червня зафіксовано вже 33 234 випадки коронавірусного захворювання COVID-19, за добу - знову один з найбільших приростів - виявили 758 інфікованих.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі